Pentuja

Pentusuunnitelmia mahdollisesti vuodelle 2022. Kyselyitä on paljon, pahoittelen viivettä vastaamisessa.

Pennut
- kasvavat perheen keskellä ja tottuvat kissaan, muihin koiriin ja vieraisiin ihmisiin
- sirutetaan ja rekisteröidään Suomen kennelliittoon
- madotetaan useamman kerran ennen luovutusta uuteen kotiin
- ruokitaan laadukkaalla ruualla
- käytetään eläinlääkärin tarkastuksessa, josta uusi koti saa todistuksen itselleen
- luovutetaan aikaisintaan 8 viikon iässä
- saavat uuteen kotiin mukaan tuttua ruokaa sekä ohjeet ruokinnasta ja pennun hoidosta

Toivon, että kasvattini lonkka-, kyynär- ja selkäkuvataan sekä käytetään polvi- ja silmätutkimuksissa noin 1-2 vuoden iässä. Tämä antaa minulle jotain konkreettista tietoa kasvatustyöstäni ja auttaa meitä kasvattajia jalostusvalinnoissamme. Toivoisin kasvattini käytettävän myös rotuyhdistyksen järjestämässä jalostustarkastuksessa ja/tai 1-2 koiranäyttelyssä. Ensisijaisesti pentu myydään uuteen kotiin perheenjäseneksi, mutta göötti rotuna on soveltuva myös erilaisiin harrastuksiin.

Lupaan olla kasvattieni omistajien tukena niin hyvissä kuin huonoissakin asioissa koko koiran elämän ajan. Vastavuoroisesti toivoisin kasvatinomistajilta halukkuutta yhteydenpitoon. Vaikka pentu lähteekin minulta uuteen kotiin, niin olen silti siitä kiinnostunut tulevaisuudessakin.

Mikäli olet kiinnostunut länsigöötanmaanpystykorvan pennusta tai rodusta ylipäätään, niin voit laittaa minulle sähköpostia. Toivoisin ensimmäisen yhteydenoton tulevan aina sähköpostitse. Tässä viestissä voisit kertoa minulle itsestäsi sekä suunnitelmistasi mahdollisen uuden perheenjäsenesi suhteen.

- Rotumääritelmä
- Rotuyhdistyksen kotisivut

Kuvassa meillä syntynyt Ihanhelmi C-pentue